Kárrendezési központ

Ha már megtörtént a baj… Legyen túl rajta könnyedén… Amennyiben karambolozott, vagy egyéb módon megsérült a gépkocsija, esetlegesen feltörés, vagy rablás miatt keletkezett kár gépkocsijában, keresse a Kudo Gépjármű Kárrendezési Központot!

Segítünk! Komplex szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére: Gépjármű károk bejelentése a partnerbiztosítóknál, gépjármű károk felvételének teljes körű ügyintézése, gépjármű károk teljes körű kijavítása, gépjármű károk kárrendezésének teljes körű ügyintézése a partnerbiztosítóknál1. Szükség esetén a javítás idejére csere gépkocsit biztosítunk. Kedvezményeink: Casco-s kárnál akár az önrész felét is átvállaljuk2. Csere gépkocsi kedvezményes bérbeadása. Kedvezményes gépkocsi szállítás (tréler).

Ingyenes szaktanácsadás új, kedvezőbb biztosítások kötésére. Minden típusú gépjárművet javítunk, garanciával.

Megjegyzések:

(1) Partnerbiztosítók: Aegon, Allianz, Generali-Providencia, Genertel, Groupama-Garancia, KBE, K&H, Magyar Posta, MKB, Signal, TIR, Union, Uniqa, Wabard.

(2) A Casco-s kárrendezés esetén az általunk biztosított kedvezmény az önrész fele, de maximum a javítási kár érték 10 %-a.

A szolgáltatás egyéb feltételeiről érdeklődjön munkatársainknál.

Kérjen árajánlatot, munkatársaink segítenek: info@hondakudo.hu