A weboldal használatához cookie-k töltődnek le

Honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk.

További információk

Honda HR-V

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ

ELEGÁNS FORMAVILÁG
A Honda HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan imádni fogja, és büszkén ül majd a volánja mögé. Így aztán mindegy, milyen utakon jár, vagy, hogy hétvégi pihenésre vagy baráti találkozóra indul-e, a Honda HR-V biztosan illeni fog a képbe.

ÉLVEZZE A TÁGASSÁGÁT
HASZNÁLJA KI A RUGALMASSÁGÁT

A Honda HR-V azzal a céllal készült, hogy illeszkedjen az Ön életéhez. Nem csupán nagy belső teret, hanem jól kihasználható teret biztosít. Az egyedülálló Honda „Magic Seats” hátsó ülések mindenféle erőfeszítés nélkül, egyetlen egyszerű mozdulattal állíthatóak, az ülőlapokat a háttámlához felhajtva magas teret biztosítanak az első ülések mögött, míg a háttámlákat vízszintesre lehajtva 1026 literes* rakteret nyerhetünk. A szélesre nyíló csomagtér-ajtónak és az alacsony rakodási magasságnak köszönhetően gyorsan és könnyen hozzáférhető a csomagtér.
* Kétszemélyes utastérrel, ablakvonalig mérve (VDA szabvány)

A NAGYBAN GONDOLKODÁS MEGKÖNNYÍTI A DOLGOKAT
Ha a szemét az úton kell tartania, jó tudni, hogy minden elérhető közelségben van. A vezetőt körülölelő teret intuitív módon alakítottuk ki, így minden funkció pontosan ott helyezkedik el, ahol szüksége van rá. Az elegáns műszerfal a legmodernebb technológiával van felszerelve, mégis hihetetlenül egyszerűen átlátható és használható. A kétzónás légkondicionálónak, az elektromos működtetésű ajtótükröknek, az elektromos ablakemelőknek és a fűtött első üléseknek köszönhetően biztosan azonnal kényelmesnek fogja találni a Honda HR-V volánja mögötti helyet.

KAPCSOLATBAN TARTJA ÖNT A NAGYVILÁGGAL
Élvezze a szabad ég alatti vezetés érzését a Honda HR-V nyitható, üveg panorámatetővel, amellyel biztosíthatja a friss levegő és fény tökéletes arányát a már eleve is tágas utastérben. A Honda CONNECT szórakoztató rendszerrel mindig kapcsolatban maradhat kedvenceivel, legyen szó akár zenéről, akár a barátairól, és mindezt egyetlen, okostelefonokhoz hasonlóan működtethető központi érintőképernyőn teheti meg.

Vissza
Honda Premium Quality

8 ÉV GONDTALAN AUTÓZÁS A HONDA PREMIUM QUALITY PROGRAMMAL.

HONDA KUDO

H-9400 Sopron, Fuvaros u 2.

Telefon: +36 99 524380, +36 20 5508182
Fax: +36 99 524381
Központi e-mail cím: info@hondakudo.hu
GPS koordináták: É: 47.668; K: 16.611

Írjon nekünk!
Nyitva tartás

Gépjármű értékesítés:

Szerviz:

hétfő-péntek: 7-16 h (autó kiadás 17 h-ig)
szombat: zárva
telefon: +36 99 524379
e-mail:
service@hondakudo.hu

Alkatrész értékesítés:

hétfő-péntek: 7-16 h
szombat: zárva
telefon: +36 99 524382
e-mail:
service@hondakudo.hu