Garancia

  • Minden új Honda gépkocsira a gyártó 3 év vagy 100000 km általános jótállást vállal.
  • 8 év Premium Quality Program  új Honda gépkocsi vásárlása esetén:

 

Ha az ügyfelek vállalják azt, hogy a továbbiakban kizárólag a hivatalos Honda márkaszervizeket látogatják majd, úgy ezt elfogadjuk fedezetként a jármű 8 év Prémium Quality Programba történő beléptetéséhez.

Ennek alapfeltétele, hogy:

  1. a gépkocsit valamely magyarországi Honda márkakereskedő értékesítette,
  2. a tulajdonosnak a programba történő belépés után - a folytonosság fenntartása érdekében - a hivatalos Honda márkaszerviz hálózatot kell látogatnia a jövőbeni karbantartások elvégzésére a szerviz által biztosított, előírt anyagok és eredeti Honda alkatrészek felhasználásával.

A 8 év Honda Premium Quality Program 2014. szeptember 1-től kerül bevezetésre. Lényege, hogy amennyiben gyártási eredetű meghibásodása történik járművén - bizonyos alkatrészekre lekorlátozva* - , úgy a javításhoz szükséges alkatrészt térítésmentesen biztosítjuk. A program fedezete a járműre szól, így annak eladása után az érvényessége átszáll a következő tulajdonosra is. Következésképpen lojális ügyfelek használt jármű értékét növeli, segítve azok újraértékesítését. A programban való részvételnek nincs külön tagsági- vagy programdíja. A 8 év Honda Premium Quality Program szolgáltatása minden új gépkocsira érvényes és alkalmazható azon használt járművekre is, amelyek 8 évnél fiatalabbak és kevesebb, mint 150.000 km-t futottak. További feltétele, hogy a járművet hazai Honda márkakereskedő értékesítette és a periodikus karbantartását Honda szervizben végeztette, Honda gyári alkatrészekkel és javasolt anyagokkal.

A részletekről érdeklődjön munkatársainknál.