Kudo Multiszerviz

A Kudo Multiszerviz tevékenységünk keretében, a Honda gépkocsik mellett minden más márkájú és típusú gépkocsik szervizelését, javítását is vállaljuk, nagy tapasztalattal és széleskörű szakmai tudással rendelkező szakembereink közreműködésével. A legkorszerűbb diagnosztikai berendezésekkel, számítógépes műszerekkel, megbízható és nagy teljesítményű garázsipari gépekkel, minden igényt kielégítő, korszerű szolgáltatásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Komplex szerviz-szolgáltatásaink közül kiemelhető a kis- és nagykarbantartás (futásteljesítményhez kötött szerviz), olajcsere a Shell Helix korszerű motorolajjal, műszaki vizsgára történő felkészítés, műszaki vizsgára állítás, lézeres futómű-geometria ellenőrzés és beállítás, műszeres fékhatás- és lengéscsillapító vizsgálat, műszeres fényszóró ellenőrzés és beállítás, műszeres futómű-holtjáték vizsgálat, számítógépes motordiagnosztika, fedélzeti elektronikai rendszerek számítógépes ellenőrzése.

Megemlíthető továbbá a gumiszerelés-, dinamikus kerékkiegyensúlyozás, fék-, futómű- és motorjavítás. Kiemelt figyelmet fordítunk munkánkra, és magas színvonalon végezzük tevékenységünket a karosszériajavítás, a vizes-bázisú fényezőanyag rendszerrel történő fényezés- és hőkamrás szárítás területén. Nagy gonddal végezzük az autók külső kézi mosását, belső takarítását és az autókozmetikai beavatkozásokat.

Szervizünk aktuális árait az ÁRJEGYZÉK tartalmazza.